Coffee Time

Erogén zónák csillagjegyek szerint…

 

Bizonyos tulajdonságok mellett meghatározott testrészek, ezekkel együtt pedig erogén zónák is tartoznak a 12 csillagjegyhez. Összeállításunkból megtudhatják, hogy hol kell megérinteni, simogatni az Ikreket, a Bikát vagy az Oroszlánt és a töb­bieket ahhoz, hogy még több érzéki örömben legyen része.

 

 

A harcias Kos imádja a szenvedélyes, forró hangulatú együttléteket. Lepje meg a legközelebbi veszekedés után azzal, hogy nem vonul vissza duzzogva a másik szobába, hanem elcsábítja. Ennek garantáltan szuper békülő-szex lesz az eredménye. A Kos erogén zónái a fülei környéke és a feje egész területe. Babráljon a fülcimpáival vagy húzza végig az ujjait a tarkóján. Ettől biztosan libabőrös lesz a kedvese.

 

A Bika élvezi a szexet és az előjátékot. Rászánja az időt, megvan hozzá a türelme, értékeli az érzékiséget. Ennek a csillagjegynek a szülöttei érzékenyek az orruk és a szájuk környékén, főleg az előjáték során értékelik, ha itt érintik meg, csókolgatják őket.

 

Az Ikrek szívesen próbálnak ki időnként valami újat, mert nagyon kíváncsiak. Nagyon szeretik, ha a párjuk a felsőtestüket, a mellüket és a karjukat simogatja, sőt alaposan meg is masszírozza. Ritka a csillagjegyek között az ilyen nagy felületű erogén zóna, ezért erre igazán érdemes időt szánni.

 

A Rák jegyűek romantikusak és gyengédek, imádják, ha finoman megérintik a bőrüket. Azzal lehet igazán kényeztetni őket, ha a mellbimbóikat vagy a fülcimpáikat csókolgatják, ezek a testrészei ugyanis különösen érzékenyek.

 

Az Oroszlánok szeretik, ha kényeztetik őket. Egy hátmasszázsból náluk könnyen válhat szerelmi előjáték, mert az Oroszlánok erotikus zónái a gerincoszlop mentén, jobb és bal oldalon találhatók.

 

Az egyébként rendkívül fegyelmezett és állhatatos Szűz erogén zónái a hasán vannak. Ha a köldöke környékét simogatjuk, csókolgatjuk vagy a nyelvünkkel izgatjuk, könnyen felébreszthetjük benne az érzéki vágyat.

 

A Mérlegeknek van stílusuk a szerelmeskedés terén is. Csábító fehérnemű, érzéki hangulatú környezet – itt érzi igazán jól magát, aki a Mérleg jegyében született, itt könnyen hagyja magát elcsábítani. A Mérleg jegyűek legérzékenyebb testrészei a hátuk és a fenekük, még azt is kedvelik, ha finoman végigszántjuk rajtuk a körmeinket.

 

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek és nyitottak. Legtöbbször nincs is szükségük hosszú előjátékra ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek. Az erogén zónáik ugyanis a nemi szervük környékén vannak. A Skorpió szereti, ha a párja aktívan részt vesz a szexben, és tisztában van azzal, mivel szerezheti a legnagyobb örömet neki az ágyban.

 

A Nyilas erogén zónái a combokon találhatók, főleg a felső rész belső fele és a csípő környéke érzékeny rendkívüli módon. Kényeztesse ebben a jegyben született párját csókolgatással, érzéki simogatással ezeken a testrészeken.

 

A Bakokat általában nehéz elcsábítani, ám a térdük és a térdhajlatuk finom érintésének és puszilgatásának ők sem tudnak ellenállni.

 

A Vízöntő értékeli, ha a lábait, főleg a vádlijait és az alsó lábszárát simogatják, kényeztetik. A legjobb, ha megmasszírozzuk, csókokkal borítjuk egészen a bokájáig. Ha a párja elegendő időt szán rá, a Vízöntő meghálálja neki. De ne hagyja figyelmen kívül a másik erogén zónáját sem a járomcsontja környékén.

 

A Halak tele vannak érzelemmel, és igazán őszintén tudnak szeretni. A párjuk azonban nem hagyhatja ki az előjátékot, és nem spórolhat az időn és a fáradságon. Érzéki vágyat ébreszthet a párja a csillagjegy szülöttében egy gyengéd láb- és lábujj-masszázzsal, amit aztán a szájával is folytathat.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!