Hát ez Cumi

Szexet ígért a 82 éves férfinak, aztán meglopta…

Egy 24 éves nő felajánlotta szolgálatait egy 82 éves férfinak, akit végül meglopott, Mezőkovácsházán. A rendőrség vádemelést javasol ellene…

 

Egy 24 éves nő albérletet keresett és bejárónőnek ajánlkozott egy 82 éves férfinél Mezőkovácsházán. Mivel nem járt sikerrel, újra felkereste a férfit. A kapu be volt zárva, de a szomszédos üres telek felől sikerült bejutnia hozzá. A férfi ölébe ült és szexet ajánlott pénzért.A férfi azonban elutasította a nőt és még pénzt is adott neki, de a nő, amikor elment, még a pénztárcáját is ellopta.

A pénztárcában az iratokon túl, készpénz és bankkártya is volt, sőt egy kis cetlin a bankkártya PIN-kódja is szerepelt. A fiatal nő akár több százezer forintot is letudott volna venni a számláról, ha használja.

A fiatal mezőkovácsi nőt lopással gyanúsítja a rendőrség, vádemelést javasolnak ellene.

Kagylónak nézte a meztelenül napozó nő vagináját egy rák – ami azután történt, az az igazán durva (18+)

Borzalmas élménye volt egy nőnek az Egyesült Államokban, Gulfport strandján…

 
 

Az akkor épp elhagyatott partszakaszra három lány ment ki, hogy meztelenül élvezzék a napsütést. Már negyed órája feküdtek, mikor egyikük rémült kiabálására ébredtek.

– Ahogy felállt, láttuk, hogy a lábai között egy rák lóg – mondta egyikük a helyi lapnak, hozzátéve, hogy azonnal leszedték barátnőjükről az állatot, bár kissé zavarban voltak, hogy intim helyen kell nyúlkálniuk.

A Weekend Herald cikke alapján a lányok nem lehettek túl jártasak a biológia terén: azt gondolták, hogy a rák mérget is juttathatott a társnőjük alsó testtájába, ezért… nos… jól kiszívták a sérülés helyét.

A nőnek egyébként nem lett komoly baja, orvos is megnézte végül és ellátta a sebet és útravalóként azt tanácsolta a lányoknak, ne napozzanak többet meztelenül a parton.

A lap cikkében megszólaló tengerbiológus szerint egyébként egy kék tarisznyarák lehetett a tettes, amelyik kagylónak nézhette a nő vagináját és meg akarta enni.

Forrás: Blikk.hu

Ez a nyolc burger konkrétan a szex határát súrolja

A Pornburger oldalról már nem egyszer beszámoltunk, most újra megkattintottuk az oldalt, és mutatunk egy rakat észvesztően látványos, nyálterelést beindító, ingereket stimuláló, harapnivalóan csodálatos burgert.

 

Felkészültél? Mert nagyon, nagyon szépek.

És íme Mathew Ramsey, aki ezeket az isteni finomságokat megalkotja.

És íme a hitvallása:

És itt találod a burgerek receptjeit.

(Forrás: Buzzfeed)

Most kiderül mennyire piszkos a fantáziád…

 

Te mit látsz a képen?

 

Egy díszpárna bizonyítja: nem minden az, aminek látszik.

A következő fotón első pillantásra nem látunk mást, mint egy ártalmatlan díszpárnát elbűvölő virágmintákkal, amelyhez hasonlóak a legtöbb idős hölgy otthonában is lapulnak.

 

Azonban ha közelebbről megvizsgálja az ember, döbbenetes felfedezést tesz: a párnán egyáltalán nem kinyíló virágok, hanem péniszek láthatóak. A fotót elsőként egy lány osztotta meg a következő címmel:

“Az anyám vette ezeket a díszpárnákat ” – írja a Mirror. Kiderült, hogy nem “baleset” történt, mivel a hirdetésben nagy betűkkel feltüntették, hogy ez bizony egy péniszmintájú párna.

A mintát egyébként egy művész, Coey Kuhn alkotta meg még 2014-ben.

 

Forrás: Blikk.hu

Veszedelmes vibrátortól tartanak egy liverpooli szexboltban…

Veszedelmes vibrátortól tartanak egy liverpooli szexboltban…

A szóban forgó vibrátor kellemetlenségeket okozhat /Illusztráció: Northfoto

A szóban forgó vibrátor kellemetlenségeket okozhat
 

Egy liverpooli szexshop visszahívja egyik vibrátorát, mert szerintük az eszköz hosszadalmas használata esetén fennáll annak a veszélye, hogy sérülhet a vásárló.

 

Az Ann Summers nevű szexuális kiegészítőket, fehérneműket és különböző obszcén játékokat árusító bolt megkérte vásárolóit, hogy abban az esetben, ha vásároltak egy “Black Power Wand” nevezetű vibrátort, azt vigyék vissza az üzletükbe, mivel a visszajelzések alapján nem biztonságos az eszköz – írja a 24.hu. A probléma állítólag az, hogy használat közben néhány esetben a vibrátor alján a kábelben található vezeték a felszínre kerülhet.

A szexuális eszköz ugyan megfelel a biztonsági előírásoknak, de a cég véletlenül sem szeretne kellemetlenséget okozni hűséges vásárlóinak.

Vicces tortagrammok… garantáltan nevetni fogsz!

 

Van kedved egy kis kuncogáshoz? Akkor nézd meg ezeket a jópofa kördiagrammokat, amiket a Boredpandáról hoztunk nektek!

 

Neked melyik tetszik a legjobban?

 

#1vicces_tortagrammok_1.jpg#2vicces_tortagrammok_2.jpg

(James Blunt írta és énekelte a híres “You’re beautiful” c. slágert.)

 

#3
vicces_tortagrammok_3.jpg

#4
vicces_tortagrammok_4.jpg

#5
vicces_tortagrammok_5_1.jpg
#6
vicces_tortagrammok_6.jpg
#7
vicces_tortagrammok_7.jpg#8
vicces_tortagrammok_8.jpg#9
vicces_tortagrammok_9.jpg#10
vicces_tortagrammok_10.jpg#11
vicces_tortagrammok_11.jpg#12
vicces_tortagrammok_12_1.jpg#13
vicces_tortagrammok_13.jpg

 

Forrás: www.boredpanda.com

Ez a 10 vállalat ad majdnem mindent, amit esznek az emberek…

A Kellogg’s nem csak gabonapelyhet, de chipset is gyárt, a Pepsi pedig zabkását is előállít. A Nestlé pedig pizzát és teát is kínál a csokijai mellett.

 

Az Oxfam készített sokatmondó infografikát arról, mennyire sok a kapcsolat bizonyos márkák között. Így jobban látják a vásárlók, kik birtokolják valójában a márkákat.

Ez alapján kiderült: mindössze 10 vállalat az, amelyik irányítja az egész étel- és ital-előállítást.

 

Ezek a vállalatok – Nestlé, PepsiCo, Coca-Cola, Unilever, Danone, General Mills, Kellogg’s, Mars, Associated British Foods és a Mondelez – ezreket foglalkoztatnak és milliárdokat termelnek évről évre.

Itt egy részletezés ezekről a cégekről:

 

10. Kellogg’s

A gabonapelyheiről ismert cég nem csak ebben utazik, hozzájuk köthető többek között a Pringles chips is, amire Magyarországon is egyre többen kattannak rá.

Éves bevételük: 13.5 milliárd dollár

kellogs

9. Associated British Foods

A Primark mellett az ő termékük a Twinings tea is, ami szintén kapható itthon.

Éves bevételük: 16.6 milliárd dollár

twinings-double-mint-sensat

8. General Mills

Ez a cég leginkább a Cheerios gabonapehelyről ismert, de ők gyártják a Haagen-Dazs fagyikat is.

Éves bevételük: 17.6 milliárd dollár

cheerios-cereal

7. Danone

Őket a legtöbben a joghurtjairól ismerik, mint az Activia vagy Oikos, de orvosi tápszereket és ásványvizet is gyártanak.

Éves bevételük: 24.9 milliárd dollár

6. Mondelez

Az édes Oreo mellett savanyú cukorkákat és mentolos Trident rágót is gyárt.

Éves bevételük: 29.6 milliárd dollár

5. Mars

A Mars leginkább a csoki márkáiról ismert, mint például az M&M’s, de hozzájuk tartozik az Uncle Ben’s rizs és az Orbit rágó is.

Éves bevételük: 33 milliárd dollár

M&Ms

4. Coca-Cola

A kólák istene finom kis teákat is készít, Honest Tea néven.

Éves bevételük: 44.3 milliárd dollár

coke

3. Unilever

Az Unileverhez olyan változatos márkák tartoznak, mint az Axe izzadásgátló, Lipton tea, Magnum jégkrém, és Hellmann’s majonéz.

Éves bevételük: 59.1 milliárd dollár

magnum-pink-and-black-low-r

2. PepsiCo

Amellett, hogy a Pepsi kólát gyártják, hozzájuk tartoznak még olyan márkák, mint a Quaker zabkása, a Cheetos és a Tropicana.

Éves bevételük: 63 milliárd dollár

web-pepsi-bottles-get

1. Nestlé

Márkák, amelyekről talán nem is sejtetted, hogy Nestlé: Gerber bébi étel, DiGiorno pizza, Nestea tea, és persze olyan csokik, mint például a KitKat és a Smarties.

Éves bevételük: 87 milliárd dollár

kitkat

 

Forrás: Independent

Ma van a Nutella világnapja!

A Nutella annyira népszerű, hogy február 5-én külön világnapja van…

A Nutellát, vagyis annak egy korábbi változatát, egy olasz pék Pietro Ferrero találta fel az olaszországi Alba városában. Mivel a környék nagy része a mogyorótermesztésből élt, ezért találta ki Ferrero, hogy ebből fog valamit készíteni. Az első terméke a Pasta Gianduja volt, amelyet 1946-ban készített. Ez egy szilárd állagú termék volt, amelyet 300 kg-os kiszerelésben árultak. Ezt fejlesztette tovább és így alkotta meg a Supercremat, ami már sokkal krémesebb volt.

 

1963-ban Ferrero fia megújította a Supercremát és megváltoztatta a nevét is. Így született meg az első Nutella 1964-ben.

 

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!