Coffee Time

A szex pozitív hatásai…

Akár gondolnánk, akár nem, a szexnek sok pozitív hatása van a testünkben és a lelkünkben egyaránt. Többféle problémára lehet gyógyír, olyanokra is amikről nem is gondolnánk…     A jó szex pozitív hatással van a lelki világunkra is, hiszen ha harmonikus szexuális életünk van, akkor az magabiztossá tesz, és ezzel együtt javítja a belső kisugárzásunkat… Tovább »

5 pszichológiai érdekesség…

  1. Akik pénzt költenek másokra, nagyobb örömöt éreznek, mint akik maguknak vásárolnak. 2. Minél boldogabb és kiegyensúlyozottabb emberek vesznek körül, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel te is. 3. Ha nem élsz szexuális életet, nő benned a feszültség és az agresszió. Nem véletlenül született a „szeretkezz, ne háborúzz” mondat, amely a Hair című musicalből is… Tovább »

9 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak!

  Segítőkészség Ha felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg különösen figyelmes lesz irányodban a férfi. Nemcsak észreveszi, hogy milyen hangulatban vagy, ha szomorúnak lát, igyekszik megvigasztalni, hanem egyéb módokon is tudtodra adja, hogy valódi úriember. Az irodában például neked is főz kávét, vagy segít cipekedni.     Figyelemfelkeltés Minden lehetséges módon igyekszik felhívni magára a figyelmedet. Ezt… Tovább »

Ez a 3 legvonzóbb csillagjegyű férfi…

  Ezekhez a csillagjegyekhez tartozó férfiak garantáltan vonzóbbak, mint a többi csillagjegy. Valahogy benne van a vérükben a csábítás! Olyan kisugárzásuk van, hogy az összes női szívet megdobogtatják!   1.Skorpió  A Skorpió férfiról úgy tartják, hogy nagyon vonzó. Egészen biztosan mindenkinek van legalább Skorpió jegyben született férfi ismerőse. Na, és vonzó? Ezek a férfiak általában… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!