Hát ez Cumi

Potencianövelő skót sör…

Skót cég piacra dobta a világ első potencianövelő sörét.

 

A BrewDog, Skócia legnagyobb független sörgyártója, limitált kiadásban bocsátotta ki a Royal Virility Performance nevű terméket. A sör Viagra és több más ismert afrodiziákum felhasználásával készült….. Három üveg sör elfogyasztása állítólag felér egy varázserejű kék tabletta hatásával.Annyi bizonyos, hogy túl sokan nem örvendezhetnek az ital vágyfokozó hatásának: összesen 40 palack volt megvásárolható….. Brewdog.com-on, üvegenként tíz fontért. A királyi sört bármely brit megvásárolhatja, azonban a cég kikötötte, az erőteljes hatás miatt mindenki csupán egyetlen palackra tehet szert. A BrewDog – amennyiben a projekt sikeresnek bizonyul – nem zárkózik el a termelés folytatásától…

Ott folyik sok férfi álma…

 

Sörben úszik a 4-es főút…  egy sört szállító kamion rakománya borult le Hajdúszoboszlónál a körforgalomban…

Tudjuk, most sok férfi ember gyomra össze fog ugrani, de akkor is be kell számolnunk a hírről. Leborult egy sörszállító kamion rakománya hétfő reggel a 4-es főút Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszán, méghozzá egy körforgalomban. Az esetről a haon.hu számolt be.

Kovács Péter a Haontól több képet is készített a drámai eseményről (ami során szerencsére senki sem sérült meg).

 

További képekért (van még bőven) keresd fel a Hajdú Online cikkét!

8 tudományos tény, amely igazolja, hogy a sör jót tesz neked…

Te is megfogadtad, hogy 2017-ben több figyelmet fordítasz az egészségedre? Akkor bonts egy sört, és miközben legurul, olvasd el, hogy milyen pozitív egészségügyi hatásai vannak…

 

368d1c808ea39f41adb2cf90f8b751d7

1. A sör erősíti a csontozatot

A tejről is ez a hír járja, annál meg csak jobb már egy pohár sör! A szép nevű “International Journal of Endocrinology” kutatása szerint a könnyebb alkoholos italok, mint a sör vagy a vörösbor mértékletes fogyasztása növeli a csontsűrűséget.

2. A sör gyulladás csökkentő hatása

Szintén kutatás igazolja, hogy a komló az ízhatás mellett különleges jótékony hatással is bír, korábban évezredeken keresztül használták nyugatóként, fertőtlenítőként és gyulladáscsökkentőként.

3. A sör segít megelőzni a daganatos megbetegedéseket

Maradunk a komlónál, annak is a Xanthohumol nevű összetevőjénél, ez segít blokkolni azokat a kémiai folyamatokat, amik prosztata- és egyéb ráktípusok kialakulásához vezetnek.

4. A sör erősíti a szívet

Többször hallottuk már, hogy napi egy bohár egészséges, mert segíti a vérkeringést. Többtanulmány is alátámasztotta, hogy ez a  sörre is igaz, kb. egy korsó sör naponta 33%-al csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Jó, ha tudod viszont, hogy az ennél nagyobb mennyiség fogyasztása pont az ellenkező hatást éri el.

5. A sör segít megelőzni a vesekövet

Csak két adat erről:

  • a rendszeresen cukros üdítőitalt fogyasztóknál átlagosan 23%-al nagyobb eséllyel alakul ki vesekő, mint azoknál, akik nem isznak ilyet
  • a sört fogyasztók esetében átlagosan 33-41%-al kisebb eséllyel alakul ki

Kóla vagy sör? Kérdés még?

6. A sör jót tesz az emésztésnek

Egy sör szigorúan étkezés után segíti a gyomorsav kiválasztást, így megkönnyítve az emésztés folyamatát.

 

7d36f17d6151834c888d1ac0f895b867

7. A sör segít megelőzni az Alzheimer-kórt

Egy átfogó kutatás (365.000 résztvevővel) igazolta, hogy a mértékletes sörfogyatasztóknál 23%-al kisebb eséllyel alakul ki Alzheimer-kór, mint azoknál, akik nem söröznek. Figyelem! A komolyabb ivás itt is megbosszulja magát, a napi 3-5 üveget fogyasztóknál pont ellenkező hatást figyeltek meg.

8. A sör segít a fogyásban

Néhány éve tudósok felfedezték a sörben is megtalálható nikotinamid-ribozid molekulát, amit azóta “mágikus molekula” néven is emlegetnek.

Állatkísérletek kimutatták, hogy azok az egerek, akik 10 héten keresztül kapták a molekulát, több energiával és nagyobb állóképességgel rendelkeztek azoknál, akik nem kaptak ilyesmit.

Ugyan rengeteget hallunk az alkoholfogyasztás káros hatásairól, nem baj az sem, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mértékletes sörfogyasztás akár egészséges is lehet.

Forrás:
http://coolmaterial.com

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!