Hát ez Cumi

Szexet ígért a 82 éves férfinak, aztán meglopta…

Egy 24 éves nő felajánlotta szolgálatait egy 82 éves férfinak, akit végül meglopott, Mezőkovácsházán. A rendőrség vádemelést javasol ellene…

 

Egy 24 éves nő albérletet keresett és bejárónőnek ajánlkozott egy 82 éves férfinél Mezőkovácsházán. Mivel nem járt sikerrel, újra felkereste a férfit. A kapu be volt zárva, de a szomszédos üres telek felől sikerült bejutnia hozzá. A férfi ölébe ült és szexet ajánlott pénzért.A férfi azonban elutasította a nőt és még pénzt is adott neki, de a nő, amikor elment, még a pénztárcáját is ellopta.

A pénztárcában az iratokon túl, készpénz és bankkártya is volt, sőt egy kis cetlin a bankkártya PIN-kódja is szerepelt. A fiatal nő akár több százezer forintot is letudott volna venni a számláról, ha használja.

A fiatal mezőkovácsi nőt lopással gyanúsítja a rendőrség, vádemelést javasolnak ellene.

Ez a nyolc burger konkrétan a szex határát súrolja

A Pornburger oldalról már nem egyszer beszámoltunk, most újra megkattintottuk az oldalt, és mutatunk egy rakat észvesztően látványos, nyálterelést beindító, ingereket stimuláló, harapnivalóan csodálatos burgert.

 

Felkészültél? Mert nagyon, nagyon szépek.

És íme Mathew Ramsey, aki ezeket az isteni finomságokat megalkotja.

És íme a hitvallása:

És itt találod a burgerek receptjeit.

(Forrás: Buzzfeed)

Egy percig se aggódj, ha ilyen furcsa dolgot látsz…

 

Egy percig se aggódj, ha ilyen furcsa dolgot látsz egy péniszen: ez már a jövő a szexben…

 
 

 

A szexuális élvezet hatékony növelése érdekében hozták létre ezt a Lovely névre hallgató szexjátékot.

 

/ Fotó: Northfoto

A Lovely egy szilikongyűrű, amit a péniszre kell helyezni. Az aktus közben a szerkezet gyakorlatilag monitorozza a test mozgását és a Lovely-hoz tartozó mobilalkalmazásnak elküldi az adatokat. Az app arra használja a kapott információkat, hogy személyre szabott tippeket adhasson a segédeszköz használóinak azzal kapcsolatban, hogy hogyan javíthatnák a szexuális életüket, emellett például azt is mutatja, hogy hány kalóriát égetett el a szerkezet tulajdonosa szex közben.

 

Az élvezetet közvetlenül is fokozza, ugyanis használat közben rezeg, ami nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is kedvező tud lenni, ugyanis állítólag stimulálja a vér áramlását a péniszben, ezért az erekcióra is jó hatással van.

 

A Lovely megalkotói szerint a játékszer elsősorban tartós kapcsolatban levők számára készült, ugyanis így tudja a leghatékonyabb tippeket adni és még jobbá tenni a pár szexuális életét, azonban partnereiket sűrűbben váltogatók számára is élvezetes élményt nyújthat használata.

 

Forrás: blikk.hu

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!